Nesfarsite Imbratisari

Dacă cineva v-ar întreba cum arată dragostea,ce ați răspunde? Ce gust are? Cum miroase? Are vocea suavă? Are pielea catifelată? Ce înseamnă dragostea?

Acestea sunt întrebările la care Rebecca, personajul principal al acestei povești, încearcă să răspundă. Le găsește răspunsul cu ajutorul lui Ianis, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, care se încheie brusc și fără niciun avertisment. Privată de prezența și dragostea lui Ianis, aceasta descoperă treptat alte feluri de iubire și persoane care îi sunt aproape necondiționat.  În partea a doua a romanului, acțiunea se mută cu zece ani în viitor, unde descoperim o nouă Rebecca și o nouă familie. Finalul poveștii îi lasă îndurerați pe toți protagoniștii poveștii și scoate la iveală secrete bine păstrate.

Aceasta este o carte populată de numeroase personaje, descrise în mod amănunțit. Acțiunea și decorul scenelor cuprind foarte multe detalii, descriind cât mai concret imaginile vizuale și auditive pe care autoarea romanului a încercat să le pună cât mai bine în evidență. Dialogurile dintre personaje sunt unele complexe, pline de încărcătură emoțională și psihologică.

Citind această carte învățăm cum să simțim dragostea, cum să îi facem loc în viața noastră dar mai ales cum să nu ne lăsăm influențați de un sentiment pe care nu îl putem controla. Învățăm că iubirea, apare o singură dată în viața unui om și că aceasta trebuie păstrată indiferent de circumstanțe.

Cartea poate fi comandata aici.