Inspiration

In 2017 am invatat.

26853933_1925691767460365_64661946_o

E inceput de an si devenim nostalgici, poate influentati de perioada Craciunului care tocmai a trecut. Pentru mine e o perioada in care trag linie si ma apuc sa fac contabilitatea.

Ce am am realizat in 2017? Ce am iubit? Ce m-a ranit? La ce am renuntat si ce am primit in schimb? Dureri, bucurii? Cati bani am cheltuit si cat am castigat? Si cel mai important, ce urmeaza?

Pentru mine 2017 a fost un an binecuvantat. A fost anul in care Dumnezeu a fost mai darnic decat am crezut. A fost anul in care tot ce am pierdut pana la el, s-a intors inapoi la mine. Am invatat ca oamenii apar in viata ta cu un scop si pleaca atunci cand tu ti-ai invatat lectia. Am invatat ca toate golurile pot fi umplute la timpul potrivit, si ca fericirea isi gaseste drumul spre tine fara sa o chemi prea staruitor. Anul 2017 mi-a aratat ca nici un vis nu e prea indraznet si ca toate dorintele se pot materializa. Mi-a aratat ca atunci cand crezi ca stii toate raspunsurile, apare o persoana care schimba toate intrebarile.

Anul asta am capatat cel mai frumos bronz de pe Riviera Italiana, am purtat masti de carnaval la Venetia si am simtit iubirea pe plaiuri mioritice odata cu adierea vantului cald de vara. Anul asta a fost anul alegerilor. A fost anul in care am fost in perfecta armonie cu sinele interior. Anul in care mi-am indeplinit toate dorintele, in care am atras oameni minunati. Tot acum am aflat ce inseamna prietenia, respectul si iubirea. Am inteles ca poti sa alungi un om cu toata inima, daca e menit sa fie nu va pleca. A fost anul cartilor bune si bauturilor racaroase, anul in care am mancat cea mai buna mancare si in care m-am rasfatat cel mai mult. A fost un an al examenelor, al bucuriilor, un an castigat.

In 2017 am invatat ca viata nu se povesteste, se traieste!