Inspiration

Ești suma alegerilor tale și primești ceea ce meriți.

9ed3c6c7c2e0aaf3909538644d0ce2fa

Multă vreme am crezut că modul în care eu mă comport față de anumite persoane, va determina modul în care ele se vor comporta față de mine. Dar viața a avut grijă să-mi ofere una dintre cele mai importante lecții, și anume : Să nu ai așteptări.

Dacă înveți să nu lași fericirea ta în mâna altora înveți adevăratul sens al vieții.

Pe același principiu se merge și când vrei să răzbuni răul făcut iar victimă îți cade o persoană nevinovată.

Ați ghicit. Vreau să vorbesc despre legea numărul 1 în viața femeilor (TOȚI BĂRBAȚII E PORCI) și legea numărul 1 în viața bărbaților (TOATE FEMEILE E CURVE).

Nu domnule! Nu e plină lumea de porci și nici de curve. În viață se aplică o lege mult mai importantă și anume :  LEGEA ATRACȚIEI. Dacă stai lângă un bărbat care te lovește este vina ta atât cât este și vina lui. Dacă stai lângă o femeie care te înșeală se aplică același principiu. Ești suma alegerilor tale și primești ceea ce meriți.

Actualul partener nu trebuie tratat mai puțin bine doar pentru că cel dinaintea lui nu a știut cum să se comporte. Faptul că te-ai fript într-o relație anterioară nu denotă faptul  că și următoarea va fi la fel.

Scriu pentru persoanele care trebuie să înțeleagă că trecutul e menit să ne îmbunătățească și nu să altereze ceea ce noi suntem. Pentru cei care trebuie să înțeleagă că orice faptă, fie ea bună sau rea, se întoarce asupra ta, iar dacă principiul acțiunii și reacțiunii se aplică și în relațiile de cuplu, nu ai vrea ca asupra ta să se întoarcă doar fapte bune și lucruri minunate?

Singurul lucru “palpabil” pe care îl avem în viață este prezentul. Trecutul este o imagine (pe care nu o putem schimba) iar viitorul este un miraj. Singura cale de le influența pe cele două este aceea de a învăța să gestionam prezentul.