Love

Cine sunt eu dacă nu ești tu?

eb8d7e05ae430afd6b344a45b852222d

Uneori mă întreb cum ar fi viața mea fără tine.

Cum ar fi diminețile fără miros de cafea și păr ciufulit? Cum ar arăta tricourile mele fără corpul tău fraged cu sâni rotunzi și coapse albe ? Fără degetele tale mici cu unghii rotunde care se plimbă alintat pe pieptul meu dezgolit. Fără buzele tale care îmi sărută pielea și îmi agită simțurile. Fără zâmbetul tău somoros care se preschimbă în încruntare atunci când cafeaua dă în foc din cauză mea că sunt nebun după tine și nu îți pot da drumul din brațele mele.

Ce-aș face dacă într-o zi vei decide să mă privezi de privirea ta senină și glasul limpede care îmi șoptește cuvinte de amor dar același care mă ceartă ca o mamă dojenitoare? Dacă vreodată mâna ta nu-mi va mai mângâia fruntea iar sufletul meu va rămâne fără apărare? Dacă nu-ți voi mai auzi pașii călcând ușor podeaua rece în drumul dinspre bucătărie spre dormitor?

Cum ar arăta nopțile fără respirația ta sacadată și fără trupul tău fierbinte împledindu-se cu al meu atât de simplu și fluid ca și când întreg universul a conspirat pentru a ne întâlni? Cum mi-ar fi somnul fără tine în brațe și , mai ales, cum ar arăta visele mele daca n-ai fi tu? Cum ar fi să mă trezesc noaptea din somn și să nu-ți mai pot mângâia părul lung și moale care miroase a miere și iasomie?

Dar mai ales, cum ar arăta buzele tale sărutând alt bărbat și degetele tale alb-lăptoase mângâind alt trup? Cum ar suna cuvintele din gura ta dacă nu mi-ar fi adresate? Ar avea același ton melodios ca de vioară? Cum ar arăta ochii tăi dacă nu aș mai vedea în ei dragoste și cum ar fi sufletul tău dacă nu ar mai fi atât de îndrăgostit de al meu?

Dacă mâine vei pleca nu ți-ar ajunge o mie de ani să uiți dragostea nebună care ne-a făcut sufletele să tremure în sute de nopți. Dacă mâine aș pleca nu mi-ar ajunge o mie de vieți să-ți uit mirosul, să uit cum e sa fii a mea, să uit să fiu al tău.